Descoperă

Calmul generat
de precizie

Kitchen by Studio 1408
Natural ashwood dining table
Painted MDF doors, matte finish, with a 45 degree hamfer for the sides and back
Composite countertops

SIA este un atelier de mobilier high-end custom. Creăm piese statement fără cusur, folosind atât tehnologie de ultimă oră, cât și măiestria cu care am fost înzestrați și pe care am perfecționat-o în permanență.

Filozofia noastră de business stă în precizia muncii noastre sau, așa cum ne place să spunem, în esența serenității. Patosul nostru pentru precizie este prezent până la cele mai mici aspecte ale afacerii noastre, de la atenția nemărginită la detalii până la tehnologia inovativă și produsul final creat de mâinile noastre cu adevărat iscusite. Precizia este Steaua Nordului pentru noi, care ne ghidează fiecare decizie.

Kitchen by Studio 1408
Natural ashwood dining table
Painted MDF doors, matte finish, with a 45 degree hamfer for the sides and back
Composite countertops

Această poză
NU este o randare.

Cum arată
perfecțiunea

Bedroom by Ioka Design
Ashwood veneer, with a special lacquer
Natural ashwood strips for the wall cladding
Ceramic top for the bedside

Îmbinarea impecabilă a tehnologiei precise, a materialelor premium, a tehnicilor desăvârșite și a atenției la detalii face ca imaginile noastre de portofoliu să fie deseori confundate cu randările proiectelor. Dar ele reprezintă realitatea proiectelor noastre, așa perfecte cum le vezi în imagini.

Bedroom by Ioka Design
Ashwood veneer, with a special lacquer
Natural ashwood strips for the wall cladding
Ceramic top for the bedside

Precizie
milimetrică

Prin atenția la detalii de neclintit indiferent de proiect, piesele noastre de mobilier sunt elaborate cu acuratețe milimetrică. Fiecare linie și îmbinare sunt cu adevărat intenționale și cu un scop clar în tot ansamblul, ceea ce garantează o anumită profunzime și semnificație. Tratăm fiecare proiect cu aceeași dedicare și seriozitate, indiferent de mărimea sa. Rezultatul este, întotdeauna, ireproșabil, de la cea mai aparent neînsemnată caracteristică până la întreaga experiență de colaborare.

BATHROOM by STUDIO 1408
Natural oak wood, with a natural wax finish
Sensor LED light under the suspended cupboard
BATHROOM by STUDIO 1408
Natural oak wood, with a natural wax finish
Sensor LED light under the suspended cupboard

Fabricat în
România

Suntem mândri că reușim să facem ceea ce facem în ecosistemul de business românesc, unde îmbinăm artizanatul, așa cum l-am moștenit, cu tehnologia și tehnicile moderne învățate pentru a da naștere unor piese de mobilier care trec negreșit testul timpului.

Proiecte

Proces

Oferim o experiență 360, pornind cu design-ul și finalizând cu implementarea și ajustările de finețe. Obiectivul nostru nu este doar să creăm piese de mobilier atemporale, ci să asigurăm și un proces lin de la început până la final.

Fundamentul oricărui proiect de succes pornește cu un design bun. Poți să ai propriul designer, îți putem noi recomanda unul sau îți poți crea singur design-ul casei de vis, noi vom fi aici pentru a-ți susține visul în plan material.

Din momentul în care ne trimiți design-ul tău sau programezi o întâlnire, echipa noastră dedicată va începe să pregătească structura și timeline-ul proiectului tău. Noi avem grijă de tot pentru ca tu să te poți concentra pe viziunea și ceea ce își dorești să obții de la acest proiect.

Fiecare piesă din proiectul tău va începe cu etapa de crearea a modelului 3D. Acest lucru ne ajută fim cât mai meticuloși în integrarea sa corectă în spațiul pe care vrei să îl creezi, dar și să bifeze toate cerințele încă de la început. Ulterior, îți vom trimite ție și desiger-ului tău aceste randări 3D în PDF, alături de specificațiile detaliate, pentru aprobare finală.

Numai după ce avem aprobarea ta, vom înainte către etapa de producție. Folosim numai mașinării automate de control numeric computerizat, fapt care ne asigură că fiecare parte a mobilierului este realizată cu precizie, conform specificațiilor aprobate.

Odată finalizată producția, unitățile mici vor fi livrate complet asamblate, în timp ce articolele mai mari vor sosi pre-găurite și gata pentru asamblare. Echipa noastră de instalare calificată și experimentată se va ocupa de pasul final, asigurând un proces de instalare foarte eficient și rapid.