DESPRE NOI
SIA Construction Group

SIA Construction Group este o companie fondată în 2012, iar activitatea sa în domeniul construcțiilor a început doi ani mai târziu, în 2014.

De atunci, ne-am concentrat în principal pe construcția de case de lux în București, pe construcția de clădiri de apartamente de înaltă calitate si restaurarea clădirilor istorice.

Echipa din spatele companiei beneficiază de o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor, atât în execuția de proiecte la cheie, cât și în managementul din partea clientului al proiectelor rezidențiale, de birouri și spații comerciale.

Experiența dobândintă în antrepriza generală și management de proiect ne permite astfel să înțelegem mai bine nevoile clienților noștri, să ne concentrăm pe furnizarea de rezultate adaptate pentru fiecare situație și să găsim soluții pentru orice problemă apărută pe parcursul execuției, iar prin abordarea noastră orientată spre detalii tratăm cu precauție și responsabilitate toate aspectele procesului de construcție, de la structură de rezistență și instalații până la arhitectură și finisaje, de la curățenia șantierului până la modul în care implementăm măsurile de sănătate și securitate în muncă în cadrul șantierelor noastre.

Avem o gamă extinsă de echipe calificate selectate pentru toate specialitățile, care au fost alese de-a lungul timpului în conformitate cu cele mai stricte cerințe de calitate, iar acest lucru ne permite să livrăm întotdeauna proiecte la cel mai înalt standard de calitate, respectând termenele si bugetele stabilite cu clientul.

Suntem familiarizați și în același timp ambiționați de clienții exigenți, pentru care calitatea de top este singura calitate acceptată, de aceea ne dorim să lucrăm îndeaproape cu reprezentanții clienților și echipele de proiectare, asigurând astfel toate partile implicate de interesul și dedicarea noastră totală.